Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος Ντιναπόγιας Βαγγέλης

 
Μεγάλου Αλεξάνδρου 1
57200 Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης
 
Λεωφόρος Δημοκρατίας 19, 57013 Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης
 
Κινητό Τηλέφωνο +306973056553
 
Ωράριο λειτουργίας

Ο Ιατρός δέχεται κατόπιν
ραντεβού
απογευματινές ώρες
 
Δευτέρα-Παρασκευή 17:30 - 20:30
 
Γίνετε ο πρώτος από τους φίλους σας στον οποίο αρέσει
 
 
 
 

Χρήσιμες Πληροφορίες - Σύνδεσμοι από τον Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος Ντιναπόγιας Βαγγέλης στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

 
Η σωστή ενημέρωση είναι το παν: στην εποχή μας με τον καταιγισμό πληροφοριών που δεχόμαστε είναι παραπάνω από σημαντικό να μπορούμε να επιλέξουμε τις σωστές πληροφορίες από τους κατάλληλους φορείς, ειδικά όσον αφορά στην Υγεία μας και τη λήψη αποφάσεων για αυτή. Δυστυχώς στο internet μπορεί να παρασυρθεί εύκολα κανείς σε παραπληροφόρηση μέσω άρθρων που υπόσχονται “μαγικές” θεραπείες, υπερτροφές που θεραπεύουν τα πάντα, ανεύθυνες και ανυπόστατες κατηγορίες για φάρμακα - εξετάσεις κ.α.

Παρακάτω θα βρείτε μερικούς επιλεγμένους συνδέσμους προς ιστοσελίδες όπου μπορείτε να ενημερωθείτε για θέματα σχετικά με παθήσεις του Αναπνευστικού (και όχι μόνο), καθώς και τις απαντήσεις σε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις ασθενών.

Ενημερωθείτε επίσημα και υπεύθυνα:

Ιστοσελίδες στα Ελληνικά

  • http://myasthma.gr Η ιστοσελίδα της Ομάδας Άσθματος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρίας είναι η πλέον ολοκληρωμένη πηγή πληροφόρησης για όποιον έχει άσθμα ή θέλει να ενημερωθεί για το άσθμα στα Ελληνικά.
  • http://www.pneumonologist.gr Πλήθος πληροφοριών που αφορούν στα συχνότερα συμπτώματα και νοσήματα του αναπνευστικού, οδηγίες για τη σωστή χρήση εισπνεόμενων φαρμάκων, άρθρα, κ.α.
  • http://www.keelpno.gr Στην ιστοσελίδα του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων θα βρείτε επίσημες και επιστημονικά τεκμηριωμένες πληροφορίες και οδηγίες για τις λοιμώξεις του αναπνευστικού (και όχι μόνο), και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις για τον εμβολιασμό, τη Φυματίωση, οδηγίες Ταξιδιωτικής Ιατρικής και πολλά άλλα θέματα.


Ιστοσελίδες στα Αγγλικά

  • http://www.cdc.gov Center for Disease Control and Prevention.
  • http://www.who.int/en/ Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.
  • http://www.ginasthma.org Global Initiative for Asthma. Επίσημες οδηγίες (guidelines) για την αντιμετώπιση του Άσθματος.
  • http://www.goldcopd.com Global Initiative for Chronic Obstructive Lung Disease. Επίσημες οδηγίες (guidelines) για την αντιμετώπιση της Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας (ΧΑΠ).